Διαδικασία υποβολής συνδρομών ΠΕΣΧΜ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και συμμετοχής των εργασιών στο τελικό πρόγραμμα του ΠΕΣΧΜ θα πρέπει έως τις 15-03-2014 να καταβληθεί η συνδρομή της εγγραφής κάθε συνέδρου σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (ΔΕΠ, ερευνητής, μεταδιδάκτορας, μεταπτυχιακός φοιτητής) και το ποσό που έχει ορισθεί.

Προς αποφυγή λαθών παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η παρακάτω διαδικασία:

  • Καταβολή του ποσού στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: (ΙΒΑΝ: GR60 0110 2290 0000 2295 4000 232). Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται:

α. Καταθέτης: 10ΠΕΣΧΜ - ονοματεπώνυμο συνέδρου για τον οποίο γίνεται η κατάθεση

β. Αιτιολογία: 10ΠΕΣΧΜ - Kωδικός Eργασίας με την οποία συνδέεται ο συγκεκριμένος σύνεδρος. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του συνεδρίου κάθε εργασία θα πρέπει να συνοδεύεται από μια πληρωμή μέλους ΔΕΠ, ερευνητή ή μεταπτυχιακού φοιτητή.

* Αποδεικτικό κατάθεσης χωρίς ονοματεπώνυμο και κωδικό εργασίας δε θα γίνεται δεκτό

* Ως κάτοχος του λογαριασμού θα εμφανίζεται ‘’Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Πατρών’’ Πολύζος Κ. Δημοσθένης (Αν. Πρυτάνεως)

* O Κωδικός Εργασίας (Paper ID) έχει αποδωθεί από το σύστημα στην εργασία σας και μπορείτε να βρείτε αφού κάνετε login με το λογαριασμό σας από το μενού "Επιλογές" --> "Οι Εργασίες μου"

  • Ολοκλήρωση της εγγραφής και συμμετοχής της εργασίας στο τελικό πρόγραμμα. Μετά την κατάθεση ο κάθε σύνεδρος θα πρέπει να εισέλθει με τους κωδικούς του στην εργασία που συνδέεται με την εγγραφή του (και αναφέρεται στο αποδεικτικό κατάθεσης) και να ανεβάσει μέσω του συστήματος το αποδεικτικό κατάθεσης. Εκτός από την ηλεκτρονική αποστολή του αποδεικτικού, στην ίδια σελίδα θα πρέπει να απαντηθεί και το ερώτημα αν επιθυμείται έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να δοθούν και τα στοιχεία έκδοσης τιμολογίου.

* Προφανώς, άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο συνέδριο χωρίς εργασία είναι ευπρόσδεκτα. Το κόστος συμμετοχής για τα άτομα αυτά παραμένει στα 100 ευρώ για μέλη ΔΕΠ, Ερευνητές, κλπ, 60 ευρώ για μεταπτυχιακούς φοιτητές και 20 ευρώ για προπτυχιακούς φοιτητές.

* Μετά τις 15/3/2015 το κόστος συμμετοχής αυξάνει στα 130 ευρώ για μέλη ΔΕΠ, Ερευνητές, κλπ, 80 ευρώ για μεταπτυχιακούς φοιτητές ενώ παραμένει στα 20 ευρώ για προπτυχιακούς φοιτητές.

* Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνέδρων καθώς και την ομαλή διοργάνωση του συνεδρίου η καταβολή της συνδρομής πρέπει να γίνεται αποκλειστικά μέσω του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας και να αποφευχθεί η καταβολή μετρητών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.