Search form
Search
Navigation
Γενικά
Πρόγραμμα
Θεματικές Περιοχές
Ημερομηνίες
Επιτροπές
Πληροφορίες
Οδηγίες Μετάβασης
Ξενοδοχεία
You are here
Αρχική
»
Ανά Κατηγορία
»
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Στοιχεία Εργασίας P0254
Κωδικός Εργασίας:
P0254
Περίληψη:
Τίτλος Εργασίας:
Σχεδιασμός προϊόντος παγωτού τύπου σορμπέ με γλυκαντικά υποκατάστατα της ζάχαρης
Συγγραφείς:
Ιωάννης Φάκαλος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Ιωάννης Σαρακατσιάνος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Θεματική Περιοχή:
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Τύπος Παρουσίασης:
Oral
Ημερομηνία Παρουσίασης:
Saturday, Jun 06 - 14:00
Διάρκεια:
15 Minutes
Αίθουσα:
Ι - 13
Πίσω
|
Ανά κατηγορία
|
Όλες οι Εργασίες