Search form
Search
Navigation
Γενικά
Πρόγραμμα
Θεματικές Περιοχές
Ημερομηνίες
Επιτροπές
Πληροφορίες
Οδηγίες Μετάβασης
Ξενοδοχεία
You are here
Αρχική
»
Ανά Κατηγορία
»
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Στοιχεία Εργασίας P0275
Κωδικός Εργασίας:
P0275
Περίληψη:
Τίτλος Εργασίας:
Effect of drying treatment and extraction techniques on the total phenolic contents and antioxidant activity of Agiorgitico grape pomace
Συγγραφείς:
Χριστίνα Δρόσου
, ΕΜΠ
Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
, ΕΜΠ
Μαγδαληνή Κροκίδα
, ΕΜΠ
Θεματική Περιοχή:
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Τύπος Παρουσίασης:
Poster
Θέση Πάνελ:
49
Πίσω
|
Ανά κατηγορία
|
Όλες οι Εργασίες