Search form
Search
Navigation
Γενικά
Πρόγραμμα
Θεματικές Περιοχές
Ημερομηνίες
Επιτροπές
Πληροφορίες
Οδηγίες Μετάβασης
Ξενοδοχεία
You are here
Αρχική
»
Ανά Κατηγορία
»
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Στοιχεία Εργασίας P0433
Κωδικός Εργασίας:
P0433
Περίληψη:
Τίτλος Εργασίας:
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΦΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ BIFIDOBACTERIUM BIFIDUS
Συγγραφείς:
Παναγιώτης Σφακιανάκης
, ΕΜΠ
Ε. Λούκα
, ΕΜΠ
Κωνσταντίνα Τζιά
, ΕΜΠ
Θεματική Περιοχή:
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
Τύπος Παρουσίασης:
Oral
Ημερομηνία Παρουσίασης:
Saturday, Jun 06 - 12:45
Διάρκεια:
15 Minutes
Αίθουσα:
Ι - 13
Πίσω
|
Ανά κατηγορία
|
Όλες οι Εργασίες