Search form
Search
Navigation
Γενικά
Πρόγραμμα
Θεματικές Περιοχές
Ημερομηνίες
Επιτροπές
Πληροφορίες
Οδηγίες Μετάβασης
Ξενοδοχεία
You are here
Αρχική
»
Συνοπτικό Πρόγραμμα
Ειδική Συνεδρια στα Τρόφιμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
Αίθουσα Ι-13
Προεδρείο:
Ν. Στοφόρος, Κ. Αδαμόπουλος
12:15
[P0266]: Αριστοποίηση της ανάκτησης βιοδραστικών ουσιών από το αρωματικό φυτό Satureja thymbra (θρούμπι)
Κατερίνα Παρασκευοπούλου
, ΕΜΠ
Ανδρέας Μπιμπίλας
, ΕΜΠ
Δημήτρης Τσιμογιάννης
, ΕΜΠ
Βασιλική Ωραιοπούλου
, ΕΜΠ
12:30
[P0465]: ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΗΤΙΝΗ FPX 66: ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ
Αικατερίνη Βαβουράκη
, Πανεπιστήμιο Πατρών/Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Μαργαρίτα Δαρειώτη
, Πανεπιστήμιο Πατρών/Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Μιχαήλ Κορνάρος
, Πανεπιστήμιο Πατρών/Τμήμα Χημικών Μηχανικών
12:45
[P0433]: ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΦΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ BIFIDOBACTERIUM BIFIDUS
Παναγιώτης Σφακιανάκης
, ΕΜΠ
Ε. Λούκα
, ΕΜΠ
Κωνσταντίνα Τζιά
, ΕΜΠ
13:00
[P0264]: Μελέτη αρωματικών φυτών της οικογένειας Lamiaceae για απομόνωση δραστικών αντιοξειδωτικών κλασμάτων και εφαρμογή τους σε συστήματα τροφίμων
Κωνσταντίνα Μπράβου
, ΕΜΠ
Ευανθία Χουλιτούδη
, ΕΜΠ
Ανδρέας Μπιμπίλας
, ΕΜΠ
Δημήτρης Τσιμογιάννης
, ΕΜΠ
Βασιλική Ωραιοπούλου
, ΕΜΠ
13:15
[P0209]: ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Sideritis scardica και Origanum vulgare ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
Ιωάννης Σαρακατσιάνος
, Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
Κ. Αδαμόπουλος
, Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ
Β. Σαμανίδου
, Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Α. Γούλα
, Γεωπονική Σχολή ΑΠΘ
13:30
[P0285]: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Μαρία Τσεβδού
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Σοφία Παντελαίου
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ζαχαρίας Αλεξανδράκης
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μαριάννα Γιαννόγλου
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ελένη Πλατάκου
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Άρτεμις Χατζηγεωργίου
, Δ/ΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.
Πέτρος Ταούκης
, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
13:45
[P0294]: Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ψυκτικής αλυσίδας με έξυπνους δείκτες ΤΤΙ σε Φιλέτα Κοτόπουλου επεξεργασμένα με Ώσμωση και Υπερυψηλή Πίεση
Ελένη Πλατάκου
, ΕΜΠ
Βαρβάρα Ανδρέου
, ΕΜΠ
Θεοφανία Τσιρώνη
, ΕΜΠ
Ευφημία Δερμεσονλούογλου
, ΕΜΠ
Γεώργιος Κατσαρός
, ΕΜΠ
Πέτρος Ταούκης
, ΕΜΠ
14:00
[P0254]: Σχεδιασμός προϊόντος παγωτού τύπου σορμπέ με γλυκαντικά υποκατάστατα της ζάχαρης
Ιωάννης Φάκαλος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Ιωάννης Σαρακατσιάνος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος
, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών